+386 (0)40 365 625
Želite nezavezujočo ponudbo?
Dogovorite se za sestanek z nami.
Za vaš konkretni primer bomo
pripravili konkretno ponudbo.

Brezplačno svetovanje

ime
email
telefon

Ostale storitve podjetja 

Smo podjetje ki smo specializirani  za slikopleskarstvo, adaptacijo stanovanjskih površin in čiščenje objektov  ter vsem strankam nudimo celovito rešitev na tem področju. Naši zaposleni so natančni, pošteni in predvsem delovni. Pri nudenju storitev pa v našem servisu tudi globoko verjamemo v individualni pristop k prav vsaki stranki. Naše prednosti so kakovost izvedbe vseh storitev ter zaupanje in zanesljivost.

Urejanje okolice

Urejena okolica je odraz dobrega gospodarja, zato poskrbimo, da je tudi okolica objektov čista in ustrezno vzdrževana. V poletnem času vzdrževalna dela vključujejo košnjo trave in vsa druga vrtnarska opravila, v zimskem času pa čiščenje snega po prehodnih poteh.

Vzdrževanje objektov

Poskrbimo za brezhibnost in urejenost stanovanj ,stanovanjskih hiš ,blokov in večstanovanjskih hiš. Tako v našem podjetju poskrbimo za vse storitve in s tem vam oljašamo vaše težave in nepotrebno slabo voljo, ter zagotavljamo pravočasno servisiranje s strani ustreznih podizvajalcev.

Pridružite se nam na Facebooku in na Instagramu !  Prvi boste tudi obveščeni o vseh naših novostih in ugodnostih.
www.facebook.com/slikopleskarstvo.susnik
https://www.instagram.com/slikoplesarstvo.sm.susnik/

Akcija slikopleskarskih del !

Posredujte nam povpraševanje  za  slikopleskarska  dela  in potrudili se bomo,  da za vas izdelamo najugodnejšo ponudbo !