+386 (0)40 365 625
Želite nezavezujočo ponudbo?
Dogovorite se za sestanek z nami.
Za vaš konkretni primer bomo
pripravili konkretno ponudbo.

Brezplačno svetovanje

ime
email
telefon
 
Slikopleskarstvo SM SUŠNIK

Je podjetje z  dolgoletnimi izkušnjami iz področja slikopleskarstva
.
Nudimo vam strokovno in profesionalno izvedene storitve ter cenovno dostopne cene in konkurenčne. Če iščete zanesljivega slikopleskarja ste prišli na pravi naslov, naše delo je vedno opravljeno v dogovorjenih rokih in v najkrajšem možnem času. Naš glavni cilj je zadovoljstvo strank zato se bomo pri slikopleskarstvu SM SUŠNIK potrudili uresničiti vsako vašo željo.

Nudimo vse  vrste  slikopleskarskih storitev, kot so
;
 beljenje sten in stropov, barvno pleskanje, pleskanje z pralno barvo, barvanje sten z močnimi toni, sanacija in odstranitev plesni, kitanje in glajenje sten ter stropov z izravnalno maso, barvanje oken in vrat, barvanje vseh vrst lesenih in kovinskih izdelkov, bandažiranje stikov mavčnih plošč, strojno brušenje, razne dekorativne tehnike JUB, odstranjevanje stare barve in tapet, razna popravila in še mnogo več ostalih slikopleskarskih storitev!

Zakaj izbrati prav nas?

-ker imamo več kot deset let izkušenj
-vzpostavimo pristen odnos z naročnikom
-delujemo na zadovoljstvu naročnikov
-skrbimo za kakovostne in pravočasne opravljene storitve
-kakovost naših storitev je strateška usmeritev v naše podjetje
-pri izvedbi del uporabljamo kakovostne materiale
-s ceno storitev se vedno prilagodimo naročniku 


 
STORITVE NUDIMO PO VSEJ SLOVENIJI!

Pri nas je mogoče pleskanje stanovanjskih površin skozi vse leto tudi, ko je zunaj vlga saj uporabljamo eco razvlažilnike prostorov, ki imajo zelo malo porabo el. energije !


Posredujte nam povpraševanje za slikopleskarska dela in potrudili se bomo, da za vas izdelamo najugodnejšo ponudb
o !


 
Čistilni servis SM nudi čiščenje različnih prostorov in objektov na območju Ljubljane in širše okolice.
Čistilni servis SM opravlja storitve čiščenja za naslednja območja: Ljubljana, Domžale, Kamnik, Vodice, Moste, Moravče, Grosuplje, Brezovica, Vrhnika, Medvode, Škofja Loka, Lavrica ...

Kvaliteten čistilni servis

V čistilnem sevisu SM se zavedamo, kako pomembno je za stranko, da najde zanesljiv in kvaliteten čistilni servis, bodisi za redno čiščenje doma ali pisarne. Nam lahko zaupate, saj na trgu delujemo že osmo leto. Krog naših stalnih strank pa je iz leta v leto večji.

Čistilni servis z dolgoletnimi izkušnjami

Na naš čistilni servis se lahko zanesete. Imamo dolgoletne izkušnje - čistili smo tako stanovanja, hiše - kot tudi poslovne in javne objekte: pisarne, vrtce, šole, ... Naše čistilke so zanesljive in imajo vse potrebno znanje za kvalitetno opravljanje storitve čiščenja.

Za natančen cenik in brezplačen ogled prostorov nas kontaktirajte preko telefona 040 365 625 ali preko elektronske pošte matjaz.susnik@hotmail.com


Pridružite se nam na Facebooku in na Instagramu ! Prvi boste tudi obveščeni o vseh naših novostih in ugodnosnih.
www.facebook.com/slikopleskarstvo.susnik